Укрзалізниця просить у партнерів та фінансових донорів допомоги

Укрзалізниця просить у партнерів та фінансових донорів допомоги

Укрінформ
Укрзалізниця звернулася до партнерів та фінансових донорів з проханням надати безповоротну фінансову допомогу для роботи компанії в умовах війни.

Про це повідомляється на сайті компанії, передає Укрінформ.

«Пріоритетом компанії сьогодні є забезпечення безпеки цивільного населення України та перевезення його у безпечніші регіони, а також захист життя та здоров’я працівників. Українська залізниця продовжує свою діяльність, перебуваючи в авангарді гуманітарної, евакуаційної та економічної підтримки України», - йдеться у зверненні компанії.

Укрзалізниця зазначає, що продовжує власним коштом здійснювати евакуацію мирних мешканців із регіонів, які перебувають під обстрілами російської федерації, а також вантажні перевезення, які забезпечують потреби держави та бізнесу.

Також в компанії зауважили, що постійно фіксуються факти руйнування залізничної інфраструктури та рухомого складу. Ризикуючи своїм життям, залізничники намагаються відновлювати обладнання та колії, щоб забезпечувати безперервні перевезення пасажирів та вантажів.

Тож компанія прагне якнайшвидше продовжити діалог зі своїми партнерами, і в цей складний час "високо цінує фінансових донорів, інвесторів та партнерів, які підтримують Укрзалізницю та надають безповоротну фінансову допомогу".

"Усі отримані кошти Укрзалізниця спрямує на: підтримку особового складу Укрзалізниці, який постраждав від військової агресії; евакуацію цивільного населення; підтримку статутної діяльності та інших функцій, які виконує компанія під час військової агресії", - зауважили в УЗ. 

Як повідомлялось, Prozorro розробила та запустила платформу Prozorro+, яка необхідна для забезпечення нагальних потреб держави та відновлення українського бізнесу в часи війни.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-