Бойкот російським та білоруським товарам: Україна запускає міжнародну інформкампанію

Бойкот російським та білоруським товарам: Україна запускає міжнародну інформкампанію

Укрінформ
Міністерство цифрової трансформації запускає міжнародну інформаційну кампанію з бойкоту російських та білоруських товарів.

Як передає Укрінформ, про це Мінцифри повідомляє у Телеграмі.

«Бізнес, що продовжує співпрацю з росією та білоруссю, автоматично стає спонсором вбивства мирного населення та війни в Україні. Ми щодня боремося, щоб міжнародні компанії припиняли співпрацю з ворогом. Тому Кабмін, Мінцифри, Офіс з розвитку підприємництва та експорту, Дія.Бізнес, Мінекономіки та МЗС запускають міжнародну інформаційну кампанію з бойкоту проти країни агресора та співагресора», - ідеться в повідомленні.

У відомстві зазначили, що вони будуть закликати до бойкотування російських і білоруських товарів та компаній за кордоном, доносити іноземному бізнесу, чому важливо це робити зараз і сприяти швидкому та масштабному падінню економіки країн-агресорів.

У Мінцифри наголошують, що бізнесу необхідно бойкотувати російський ринок, адже це підтверджує небайдужість до трагедії в Україні та зневажає вторгнення росії. Бойкотуючи ворога, бізнес підтримує українців, чим підвищує власну репутацію та довіру до себе.

«Компанії, які мовчки продовжують співпрацювати з убивцею, втрачають інвестиції, клієнтів та отримують хейт від суспільства у соцмережах, мітинги під своїми офісами, листи на свою адресу, критику від лідерів думок, негативні статті в онлайн-медіа тощо», - сказано в повідомленні.

Як повідомлялося, 24 лютого президент рф володимир путін оголосив про початок повномасштабного вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють і руйнують ключові об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

З перших днів вторгнення росії в Україну США, союзники та партнери запровадили жорсткі для російської економіки пакети санкцій, а також експортні обмеження. Багато компаній оголосили про припинення роботи у рф та вихід із проєктів з російськими партнерами.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-