За кожного переселенця роботодавець отримає по 6,5 тисячі

За кожного переселенця роботодавець отримає по 6,5 тисячі

Укрінформ
Роботодавці, які працевлаштують вимушених переселенців з постраждалих від російських військ територій, отримають по 6,5 тис. грн за кожного такого працівника. 

Про це Прем'єр-міністр Денис Шмигаль заявив під час брифінгу, передає кореспондент Укрінформу.

"Розпочинаємо програму працевлаштування всіх переселенців. Для цього держава починає виплати тим роботодавцям, які беруть на роботу переселенців з постраждалих регіонів. 6500 гривень за кожного працевлаштованого", - сказав Шмигаль.

Він додав, що ці кошти роботодавці витрачатимуть на оплату праці таких працівників

"Ще раз звернуся до підприємців: держава підтримує вас у вашому бажанні продовжувати роботу там, де це можливо. Повна дерегуляція бізнесу, спрощення податкової системи, доступні кредити. Тепер держава бере на себе частину витрат на заробітні плати тим людям, які потребують роботи. Так що – працюймо!", - сказав Шмигаль.

Він закликав усіх підприємців починати працювати, приймати людей, забезпечувати їх роботою.

Президент рф володимир путін 24 лютого оголосив війну Україні і розпочав масштабне вторгнення. Російські війська обстрілюють та знищують об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст та селищ із використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-