Burger King припиняє корпоративну підтримку ресторанів у росії

Burger King припиняє корпоративну підтримку ресторанів у росії

Укрінформ
Материнська компанія мережі ресторанів Burger King, корпорація RBI припинила усю корпоративну підтримку своїх закладів у росії.

Як повідомляє кореспондент Укрінформу, про це йдеться у відкритому листі президента RBI Девіда Шеара.

“Ми припинили всю корпоративну підтримку російського ринку, в тому числі операційну, маркетингову та сприяння у поставках на додачу до відмови у затвердженні нових інвестицій та розширення”, - зазначив Шеар.

За його словами, RBI звернувся до оператора мережі Burger King у росії із вимогою негайно припинити роботу ресторанів, але отримав відмову. “Чи хотіли б ми негайно припинити усю роботу Burger King в Росії? Так. Чи маємо ми нині змогу примусити до виконання цього рішення? Ні”, - наголосив президент RBI.

Він додав, що корпорація вже розпочала процес виходу із російського бізнесу. “Ми були б раді зробити це негайно, але очевидно, що на це знадобиться певний час з огляду на умови нашого чинного спільного договору”, - зазначається у листі.

У RBI також пообіцяли направити усі доходи від діяльності у росії до УВКБ ООН та негайно передати цій міжнародній організації 1 млн дол США. “Ми також співпрацювали із власниками франшиз у понад 25 країнах, аби розповсюдити купони на харчування у закладах мережі на 2 млн дол серед НДО, які підтримують українських біженців”, - запевнив Шеар.

Нагадаємо: ресторани Burger King залишається однією із небагатьох західних мереж, які продовжують працювати в росії після її вторгнення до України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-