Метінвест з початку бойових дій виготовив понад 35 тисяч сталевих протитанкових їжаків

Метінвест з початку бойових дій виготовив понад 35 тисяч сталевих протитанкових їжаків

Укрінформ
Від початку бойових дій, які розпочались 24 лютого, зі сталі підприємств Групи Метінвест виготовили понад 35 тисяч протитанкових їжаків по всій Україні.

Як передає Укрінформ, про це повідомили в компанії SCM.

"Ще місяць тому ми з гордістю казали, що найгарніші та найзнаковіші сталеві споруди України зроблені зі сталі Метінвесту. Сьогодні ми та наші партнери виготовляємо зі сталі не такі витончені об’єкти. Вони прості, але переконливі. Українські міста зустрічають загарбників не з квітами, а з їжаками й ланцюгами", - розповів генеральний директор Групи Метінвест Юрій Риженков. 

Зазначається, що від початку бойових дій зі сталі Метінвесту виготовлено понад 35 тисяч протитанкових їжаків. Окрім цього підприємства групи та партнери виготовляють шиповані ланцюги проти колісної техніки та протидесантні їжаки.

Також зі сталі роблять буржуйки та печі для опалення й розігріву їжі на блокпостах. Наразі компанія вже надала понад 600 тонн піску та щебеню, 2,1 тисячі залізобетонних блоків і 60 плит, лісоматеріали.

Як повідомляв Укрінформ, раніше компанія виділила 10 мільйонів євро на придбання бронежилетів, касок й аптечок. 

24 лютого президент рф володимир путін оголосив про початок вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, здійснюють масовані обстріли житлових районів українських міст та селищ з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-