Deutsche Bank згортає бізнес у росії

Deutsche Bank згортає бізнес у росії

Укрінформ
Німецький Deutsche Bank припиняє свій бізнес у російській федерації.

Заяву компанії оприлюднено у Твіттері, передає Укрінформ.

"Як деякі інші міжнародні компанії та відповідно до наших юридичних і нормативних зобов'язань, ми перебуваємо у процесі згортання нашого бізнесу в росії та допомагаємо нашим неросійським багатонаціональним клієнтам у скороченні операцій", - ідеться в заяві.

У Deutsche Bank додали: "Ніякого нового бізнесу в Росії не буде".

Раніше компанія заявляла, що не має наміру припиняти співпрацю з росією, оскільки мусить підтримувати багатонаціональний бізнес, який співпрацює з країною.

Як повідомлялося, за даними Центру протидії дезінформації при РНБО, станом на 11 березня про вихід з росії або часткове чи тимчасове зупинення операцій повідомили понад 330 іноземних компаній.

24 лютого російський президент путін оголосив про початок вторгнення в Україну. Російські війська одночасно перетнули українські кордони з півночі, сходу та Криму. Вони руйнують міста, обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, житлові будинки, вбивають мирне населення.

В Україні запроваджено воєнний стан та оголошено загальну мобілізацію.

З перших днів вторгнення росії в Україну США, союзники та партнери запровадили проти російської економіки пакети жорстких санкцій, а також експортних обмежень.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-