Зеленський закликає провести повноцінну посівну кампанію, настільки це можливо

Зеленський закликає провести повноцінну посівну кампанію, настільки це можливо

Відео
Укрінформ
Президент України Володимир Зеленський закликав зробити повноцінну посівну кампанію, настільки це можливо.

Про це він сказав у відеозвернені, передає Укрінформ.

«Сьогодні вранці на щоденній селекторній нараді мені поставили питання. Логічне. Зважаючи на весну. Що з посівною? Як її починати – і особливо у тих районах, які тимчасово окуповані? Моя відповідь дуже проста: на всій нашій землі, що б там не було, маємо цієї весни, як і будь-якої весни, зробити повноцінну посівну кампанію. Настільки, наскільки це можливо», - сказав Зеленський.

Він наголосив, що це потрібно, адже українці мають думати про своє майбутнє, а отже, і про перемогу.

«Я повторюю ще раз і ще раз: коли захищаємо свободу, маємо бути кожен – як повноцінна армія. Робити на своєму місці усе, що можеш, щоб отримати результат, на який ми всі заслуговуємо. Щоб здобути перемогу. Обовʼязково», - сказав Президент.

Глава держави закликав співвітчизників триматися та обовʼязково боротися. «Обовʼязково віддавати всі сили. З таким сусідом – легко не буде. Але з нами – також.

Як вже зʼясувалося», - наголосив він.

Як повідомлялося, 24 лютого президент російської федерації володимир путін оголосив про початок вторгнення до України. Російські війська одночасно перетнули українські кордони з півночі, сходу та з Криму. Вони руйнують міста, вбивають мирне населення, обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, ракети влучають в житлові будинки українців. В Україні запроваджено воєнний стан та оголошено загальну мобілізацію. Збройні сили України за підтримки всього народу мужньо протистоять агресії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-