Міжнародний союз електрозв’язку не обиратиме росіян на керівні посади

Міжнародний союз електрозв’язку не обиратиме росіян на керівні посади

Укрінформ
Міжнародний союз електрозв’язку (МСЕ) ухвалив рішення про виключення російських представників зі списку кандидатів на керівні посади.

Як передає Укрінформ, про це Держспецзв’язку повідомляє у Телеграмі.

«Позавчора, 7 березня, Держспецзв’язку спільно з НКРЗІ та УДРЦ виступила з вимогою до Міжнародного союзу електрозв’язку (МСЕ) не підтримувати обрання російських офіційних представників на керівні посади. І вже маємо результат. Сьогодні МСЕ ухвалив рішення про виключення представників окупанта зі списку кандидатів на посади в дослідних комісіях Сектору стандартизації», - ідеться у повідомленні.

Під час пленарного засідання та обговорення кандидатур представники України знову заявили про неприйнятність обіймання керівних посад представниками країни-агресора.

«Росія та її посіпаки – Сирія, Намібія, Мозамбік, білорусь, КНР та Куба – наполягли на голосуванні за цю вимогу. Маневр не вдався. Весь адекватний світ підтримав Україну в процесі таємного голосування. Більшість членів МСЕ проголосували за виключення представників фашистської росії зі списку кандидатів», - наголосили у Держспецзв’язку.

Як повідомлялося, 24 лютого президент путін оголосив про початок російського вторгнення до України. Російські війська обстрілюють та руйнують ключові об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

В Україні запровадили воєнний стан та оголосили загальну мобілізацію.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-