Нафтогаз спростував фейк про підвищення ціни на газ

Нафтогаз спростував фейк про підвищення ціни на газ

Укрінформ
Газопостачальна компанія "Нафтогаз України" спростувала фейк про підвищення ціни на блакитне паливо та заявила, що усі клієнти отримують газ за ціною 7,96 грн за кубометр (з ПДВ).

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба компанії. 

Зазначається, що ГК "Нафтогаз України” спростовує інформацію, "яку поширюють невідомі люди в соцмережах Херсонщини про начебто можливе підвищення ціни на газ". 

"Компанія не вносила змін у тарифний план «Фіксований», який діє до 30 квітня 2022 року. Наразі всі клієнти за цим тарифним планом отримують газ за ціною 7,96 грн/куб. м з ПДВ, без вартості розподілу (доставки)", - йдеться у повідомленні.

У компанії зауважили, що у зв'язку агресією рф та можливими ускладненнями у роботі споживачів, пом'якшено фінансові вимоги за контрактами. Проте "Нафтогаз Трейдинг" звертається до контрагентів з проханням докласти максимум зусиль для вчасних розрахунків за газ.

"Нагадаємо, що обсяги постачання січня необхідно оплатити до 15 березня. Кошти необхідні для забезпечення безперебійного газопостачання та розрахунків з постачальниками газу, оператором ГТС та іншими підприємствами галузі", - уточнили в компанії.

За минулу добу (7 березня) ТОВ "Газопостачальна компанія "Нафтогаз Трейдинг" поставила споживачам понад 70 млн куб. м природного газу. 

Як повідомлялося, російські загарбники прицільно знищують критичну енергетичну інфраструктуру України. Станом на 12:00 8 березня внаслідок бойових дій залишаються вимкненими 32 газорозподільні станції у 7 областях.

Через пошкодження магістрального газопроводу Краматорськ-Донецьк-Маріуполь без газу залишаються близько мільйона мешканців Донецької та Запорізької областей.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-