Через бойові дії залишаються вимкненими 32 газорозподільні станції – ОГТСУ

Через бойові дії залишаються вимкненими 32 газорозподільні станції – ОГТСУ

Укрінформ
Станом на 12:00 8 березня внаслідок бойових дій залишаються вимкненими 32 газорозподільні станції у 7 областях.

Про це повідомляє пресслужба ТОВ "Оператор ГТС України", передає Укрінформ.

«32 ГРС у Донецькій, Запорізькій, Київській, Луганській, Миколаївській, Харківській та Херсонській областях досі зупинені через військову агресію російських загарбників та активні бойові дії», - йдеться в повідомлені.

Зазначається, що також через пошкодження магістрального газопроводу Краматорськ-Донецьк- Маріуполь без газу лишаються близько мільйона мешканців Донецької та Запорізької областей. Наразі технічні спеціалісти ОГТСУ шукають можливість для найшвидшого ремонту газопроводу.

Водночас фахівці Оператора ГТС України за підтримки українських військових та правоохоронців втримали в роботі газорозподільну станцію (ГРС) «Чайки», яка забезпечує газом 30 тис. абонентів Київської області.

За добу, 7 березня, ОГТСУ вдалось відновити роботу двох ГРС у Київській та Миколаївській областях, а також протранспортував для потреб українських споживачів 99,5 млн куб. м газу.

Як повідомлялося, в Україні з 1 березня почала діяти постанова Кабінету Міністрів «Про затвердження Положення про покладення спеціальних обов’язків на суб’єктів ринку природного газу для забезпечення загальносуспільних інтересів у процесі функціонування ринку природного газу».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-