Всі ГЕС і ГАЕС працюють згідно з диспетчерським графіком – Укргідроенерго

Всі ГЕС і ГАЕС працюють згідно з диспетчерським графіком – Укргідроенерго

Укрінформ
Всі гідроелектростанції та гідроакумулюючі електростанції Укргідроенерго працють згідно з диспетчерським графіком.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба компанії у Фейсбуці.

"Всі ГЕС та ГАЕС компанії працюють згідно з диспетчерським графіком, покриваючи пікові навантаження та забезпечуючи мобільним аварійним резервом Об’єднану енергосистему України", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що виробіток за минулу добу 4 березня становить 36 млн кВт годин - це 116,2 від плану.

На Київській ГЕС підключено до регулювання частоти і потужності 12 гідроагрегатів. Каховська ГЕС управляється Укргідроенерго та оперативним персоналом станції, продовжує нести базове навантаження 155 МВт

На Канівській ГЕС завершено роботи з планового капітального ремонту г\а №12, агрегат введено в роботу. Також продовжується укріплення території та гідроспоруд ДніпроГЕСу у Запоріжжі.

На Дністровській ГЕС буде додатково посилено периметр силами Нацгвардії та на Дністровській ГАЕС спільно з співробітниками Укргідроенергобуду продовжується активне укріплення території та периметру.

Як повідомлялося, 24 лютого президент РФ Володимир Путін оголосив про початок вторгнення до України. Російські війська обстрілюють та руйнують ключові об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли українських міст та сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

В Україні запроваджено воєнний стан та оголошено загальну мобілізацію.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-