Оператор ГТС України продовжує виконувати свої функції

Оператор ГТС України продовжує виконувати свої функції

Укрінформ
ТОВ "Оператор ГТС України" (ОГТСУ) станом на 11:30 продовжує виконувати свої функції по забезпеченню транспортування газу. 

Як передає Укрінформ, про це повідомляє ОГТСУ у Телеграмі.

"Станом на 11:30 25 лютого Оператор ГТС України виконує свої функції з транспортування природного газу споживачам та балансування системи", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що об’єкти компанії знаходяться у всіх регіонах України, в тому числі в районах бойових дій, і продовжують працювати. На деяких об’єктах через перериви в електропостачанні були залучені резервні джерела живлення. Жертв чи постраждалих серед співробітників компанії немає.

Робота двох газорозподільних станцій (ГРС) у зонах зіткнень в Луганській та Харківській областях припинена з 24 лютого 2022 року з причини пошкодження газорозподільних мереж місцевих облгазів через бойові дії. Співробітникам вдалось перекрити ГРС Щастя, щоб мінімізувати ризик для населення через бойові дії поблизу м. Щастя (Луганська обл.).

Повідомляється, що співробітники ОГТСУ роблять все від них належне, щоб постачати газ споживачам Україну газом та убезпечити райони, де проходять бойові дії, від небезпеки аварійних інцидентів.

Як повідомлялося, станом на 10:00 25 лютого підприємства Групи Нафтогаз продовжують працювати у штатному режимі. Є незначні пошкодження інфраструктури окремих підприємств.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-