Підприємства Нафтогазу працюють у штатному режимі, є незначні пошкодження інфраструктури

Підприємства Нафтогазу працюють у штатному режимі, є незначні пошкодження інфраструктури

Укрінформ
Станом на 10:00 25 лютого підприємства групи «Нафтогаз» працюють у штатному режимі; є незначні пошкодження інфраструктури окремих підрозділів.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє НАК "Нафтогаз України".

Зокрема, Шебелинський нафтопереробний завод, АТ "Укрспецтрансгаз", всі об’єкти АТ “Укртранснафта” та АТ “Укртрансгаз - Оператор газосховищ України" працюють у штатному режимі. АТ “Укргазвидобування” продовжує видобувати газ на всіх своїх об’єктах за винятком низки УКПГ, які знаходяться поблизу лінії розмежування.

Всі служби ТОВ "Газопостачальна компанія "Нафтогаз Трейдинг" та ТОВ “Газопостачальна компанія “Нафтогаз України” працюють в звичайному режимі, виконуючи завдання з прийому-передачі природного газу контрагентам та обробляючи запити побутових споживачів газу.

Новояворівська та Новороздільська ТЕЦ (Львівська область), які знаходяться в управлінні ТОВ “Нафтогаз Тепло”, працюють у звичайному режимі, мешканці забезпечені теплом та електрикою. В Новолуганську (зона діяльності АТ “Донецькоблгаз”, яке знаходиться в управлінні Нафтогазу), обстрілами пошкоджено газопровід, тривають ремонтні роботи. ВАТ “Кіровоградгаз” працює в звичайному режимі без позаштатних ситуацій.

Як повідомлялося, мобільний зв'язок та енергетика в Україні працюють у штатному режимі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-