Оператор ГТС припинив роботу двох газорозподільних станцій через обстріли

Оператор ГТС припинив роботу двох газорозподільних станцій через обстріли

Укрінформ
ТОВ "Оператор ГТС України" (ОГТСУ) було змушене припинити роботу двох газорозподільних станцій (ГРС) у зонах зіткнень в Луганській та Харківській областях через обстріли.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба компанії.

"Сьогодні через загрозу загоряння через обстріли та на прохання операторів газорозподільних мереж (облгази), Оператор ГТС України вимушений призупинити роботу двох газорозподільних станцій (ГРС) у зонах зіткнень в Луганській та Харківській областях. Це, відповідно, призвело до відключення споживачів, які отримують газ через ці ГРС. Як тільки загроза мине, газопостачання буде оперативно поновлене", - йдеться у повідомленні.

Протягом доби кілька ГРС були тимчасово знеструмлені внаслідок пошкодження електричних мереж у Херсонській, Харківській, Запорізькій областях та використовували резервні засоби енергопостачання.

Зазначається, що Оператор ГТС продовжує надійно балансувати систему, оперативно виконуючи заявки замовників послуг транспортування, що змінюються через бойові дії.

Через воєнні дії в районах, де знаходяться об’єкти компанії, ОГТСУ працює в режимі з максимальними заходами безпеки. Жертв чи постраждалих серед співробітників компанії немає. З огляду на можливі зміни ситуації, ми плануємо додаткові заходи, щоб убезпечити працівників об’єктів у зоні підвищеної небезпеки.

Як повідомлялося, глава країни-агресора Володимир Путін оголосив про початок спеціальної військової операції на Донбасі. Близько 4 ранку 24 лютого Росія завдала ударів по Україні та розпочала війну.

На всій території України запроваджено воєнний стан.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-