ПУМБ – переможець номінації «Розрахунковий банк для бізнесу» у рейтингу «Банки 2022»

ПУМБ – переможець номінації «Розрахунковий банк для бізнесу» у рейтингу «Банки 2022»

PR
Укрінформ
Перший український міжнародний банк (ПУМБ) увійшов до рейтингу «Банки 2022 року»,  організованого «Фінансовим клубом» та видавництвом «Юридична практика», отримавши відзнаки у чотирьох номінаціях. 

Окрім перемоги у номінації «Розрахунковий банк для бізнесу», ПУМБ було також відзначено у номінаціях, «Прибутковий банк», «Корпоративний банк» та «Ощадний банк для населення», повідомили Укрінформу в пресслужбі банку.

Так, за розміром прибутку у 2021 році ПУМБ було нагороджено у категорії «Прибутковий банк», а за абсолютним приростом гривневих депозитів фізичних осіб у номінації «Ощадний банк для населення».

Найбільше відзнак банк отримав у двох корпоративних номінаціях: ПУМБ увійшов до списку переможців «Корпоративний банк» та «Розрахунковий банк для бізнесу».

За словами заступника голови правління ПУМБ з корпоративного бізнесу Магдича Сергія, кількість бізнес-клієнтів, що обирають ПУМБ своїм фінансовим партнером зростає щороку. «Ми багато уваги приділяємо тому, аби наші продукти і сервіси цілком відповідали запитам МСБ та великого бізнесу. Пишаємось тим, що всі наші зусилля, спрямовані на легкість ведення бізнесу із ПУМБ, отримали визнання на банківському ринку з боку наших клієнтів та партнерів», - сказав він.

Для визначення лідерів ринку та переможців у розрахунках використовувалися дані звітності банків, яку публікує Національний банк, станом на 1 січня 2021 року і на 1 січня 2022 року. Ключовими показниками стали динаміка активів, депозитного та кредитного портфелів фізичних та юридичних осіб, а також прибуток банків.

Фото: ПУМБ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-