МАУ продовжує здійснювати рейси без змін

МАУ продовжує здійснювати рейси без змін

Укрінформ
Авіакомпанія «Міжнародні Авіалінії України» планує виконувати рейси у штатному режимі, оперуючи при цьому 16 літаками.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба авіакомпанії «Міжнародні Авіалінії України».

«Авіакомпанія «Міжнародні Авіалінії України» продовжуватиме виконання рейсів згідно з існуючим розкладом, оперуючи 16 середньо-магістральними літаками без жодних змін у розкладі», – йдеться у повідомленні.

Зокрема, без коректив виконуються сьогоднішні вечірні рейси та рейси ранкового розльоту завтра. Збереження операційної роботи стало можливим завдяки конструктивному діалогу між бізнес-партнерами МАУ, а також взаємодії з урядом України. Наразі, квитки на рейси МАУ та партнерів знаходяться у продажу на офіційному сайті авіакомпанії.

«Авіакомпанія надалі буде регулярно повідомляти про будь-які можливі зміни у своїй роботі»,– додали в пресслужбі.

Як повідомляв Укрінформ, Авіакомпанія «Міжнародні авіалінії України» (МАУ) відправляє п’ять повітряних суден Boeing 737-800 до Іспанії через вимоги страхових компаній. Окрім цього, два літаки авіакомпанії відправляються на планове технічне обслуговування двигунів до Белграда.

Деякі міжнародні страхові компанії, які займаються страхуванням авіаперевезень, з понеділка, 14 лютого, припинили страхувати літаки для польотів над Україною через високі ризики бойових дій.

Читайте також: МАУ відправляє п’ять літаків Boeing до Іспанії через припинення страхування

Через це у Мінінфраструктури відбулася робоча нарада за участю керівництва Офісу Президента, Державної авіаційної служби, ДП «Украерорух», ДП МА «Бориспіль» та українських авіакомпаній щодо ситуації на ринку авіаперевезень.

За результатами наради було напрацьовано низку рішень для запобігання подальшому загостренню ситуації. Зокрема, для цього за погодженням з бюджетним комітетом ВР, обсяг резервного фонду Держбюджету збільшено на 16,6 млрд грн.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-