Гарантований покупець пропонує торги електроенергією з ВДЕ у новому форматі

Гарантований покупець пропонує торги електроенергією з ВДЕ у новому форматі

Укрінформ
ДП "Гарантований покупець" 10 лютого проведе торги електроенергією з відновлюваних джерел енергії (ВДЕ) нового формату – без обмежень ані за обсягом, ані за подальшою реалізацією придбаного товару. 

Як передає Укрінформ, про це повідомляє держпідприємство.

"Запрошуємо всіх зацікавлених учасників ринку долучитися до торгів нового формату. Зокрема, за договором здійснюється гарантоване постачання електричної енергії – без обмежень ані за обсягом, ані подальшою реалізацією придбаного товару", - йдеться у повідомленні.

Аукціон запланований на 10 лютого. Гарантований покупець пропонує електроенергію з ВДЕ з періодом постачання у другій декаді березня 2022 року. На продаж виставляються двогодинні блоки денної електроенергії – 09-10, 11-12, 13-14 та 15-16 години.

Зазначається, що нові продукти покликані дати покупцям можливість формувати свої портфелі та найбільш оптимально закривати власні потреби. Гарантований покупець при цьому розраховує надати "зелену" електроенергію споживачам, принагідно здійснюючи додаткові продажі у пікові години.

Читайте також: «Гарантований покупець» повністю оплатив «зелену» енергію січня

Як повідомлялося, у січні ДП «Гарантований покупець» розпочало продаж електроенергії з ВДЕ кінцевим споживачам, у тому числі й побутовим. Держпідприємство у 2021 році виплатило 70 млрд грн виробникам електроенергії, виробленої з відновлюваних джерел. Гарантований покупець є посередником між виробниками електроенергії з ВДЕ та її покупцями.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-