ПриватБанк розпочав оформлення карток єПідтримка для підлітків

ПриватБанк розпочав оформлення карток єПідтримка для підлітків

Укрінформ
ПриватБанк розпочав оформлення спеціальних цифрових карток єПідтримка для громадян України від 14 років, які мають «зелений» COVID-сертифікат у застосунку Дія.

Як передає Укрінформ, про це йдеться в пресрелізі банку, що є в розпорядженні агентства.

"Підлітки, які вже є клієнтами банку, зможуть відкрити картку єПідтримка за кілька кліків у мобільному банку Приват24. Для цього треба оновити додаток, зайти у вкладку «Гаманець», натиснути меню «Додати» та вибрати картку єПідтримка. Для зарахування допомоги достатньо перейти за посиланням у додаток Дія та подати заявку на виплату допомоги на карту ПриватБанку", - йдеться в повідомленні.

Якщо дитині вже виповнилося 14 років і воне ще не користується картками ПриватБанку, необхідно пройти ідентифікацію у будь якому відділенні ПриватБанку, маючи при собі ІПН та паспорт громадянина України чи паспорт громадянина України для виїзду за кордон. Після цього залишається зареєструватися у Приват24 та оформити картку єПідтримка.

Згідно з рішеннями уряду, відтепер використати кошти допомоги єПідтримка, серед іншого, також можливо у сфері освіти (у тому числі для оплати здобуття дошкільної, позашкільної освіти, занять у гуртках, секціях), оплати харчування та проживання в гуртожитках закладів освіти, придбання шкільного приладдя та канцелярських виробів.

За даними ПриватБанку, на сьогодні українці оформили у ПриватБанку більше 5 мільйонів цифрових карток єПідтримка для отримання державної допомоги вакцинованим громадянам.

Читайте також: Дію «єПідтримки» розширюють на підлітків

Як повідомляв Укрінформ, із 19 грудня в Україні офіційно запрацювала державна програма «єПідтримка», що передбачає виплату 1 тисячі гривень громадянам, які пройшли повну вакцинацію проти COVID-19. На початку лютого Кабінет Міністрів вніс зміни до програми "єПідтримка", відповідно до яких, вакциновані проти COVID-19 особи віком від 14 років можуть отримати 1000 гривень.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-