«Тарифна» комісія проведе позапланові перевірки 29 операторів ГРМ

«Тарифна» комісія проведе позапланові перевірки 29 операторів ГРМ

Укрінформ
Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг (НКРЕКП), проведе позапланові виїздні перевірки 29 компаній-операторів газорозподільних мереж (ГРМ, так звані обл- та міськгази).

Відповідне рішення прийняте на засіданні НКРЕКП 1 лютого, повідомляє кореспондент Укрінформу.

Так, фахівці регулятора перевірять наступні компанії: Вінницягаз, Волиньгаз, Гадячгаз, Дніпрогаз, Дніпропетровськгаз, Донецькоблгаз, Житомиргаз, Закарпаттягаз, Запоріжгаз, Івано-Франківськгаз, Київгаз, Київоблгаз, Кіровоградгаз, Кременчукгаз. Перевірка також призначена для Криворіжгазу, Лубнигазу, Львівгазу, Маріупільгазу, Миколаївгазу, Одесагазу, Полтавагазу, Рівнегазу, Сумигазу, Харківгазу, Харківміськгазу, Херсонгазу, Хмельницькгазу, Черкасигазу, Чернігівгазу.

Рішення про проведення перевірок було прийняте на підставі надходження до комісії скарг споживачів, зокрема, на неврахування показників приладів обліку газу.

Читайте також: НКРЕКП оштрафувала 4 операторів системи розподілу електроенергії на 595 тисяч

Як повідомлялося, у листопаді 2021 року НКРЕКП вирішила провести позапланові виїзні перевірки 26 компаній-операторів газорозподільних мереж за зверненнями споживачів. Рішення було обумовлене надходженням великої кількості скарг на неврахування показників приладів обліку газу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-