Ринок фінансових послуг поповнили 13 установ - НБУ

Ринок фінансових послуг поповнили 13 установ - НБУ

Укрінформ
Національний банк вніс тринадцять компаній до Державного реєстру фінансових установ та одну компанію виключив з Реєстру осіб, які не є фінансовими установами, але мають право надавати окремі фінансові послуги.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба НБУ.

Національний банк України вніс АТ “Страхова компанія "Веріта", ТОВ “ФК “Алькор”, ТОВ “Фінанс інвест актив", ТОВ “ФК “Ілон капітал”, ТОВ “ФК “Монблан Фінанс”, ТОВ “Фінансова компанія “Кредофінанс”, ТОВ “Мультіфакторинг”, ТОВ “Мультікредит”, ТОВ “ФК “Незалежні фінанси”, ТОВ “Реалайнс фінанс”, ТОВ “Сталь та Фінанси”, ПТ “Ломбард “Ваше Золото” ТОВ “Кредит спектр” і Компанія” та ТОВ “Кредірект” до Державного реєстру фінансових установ.

Також ТОВ “ІНГ Лізинг Україна” виключено з Реєстру осіб, які не є фінансовими установами, але мають право надавати окремі фінансові послуги, на підставі його власної заяви. ТОВ “ІНГ Лізинг Україна” не мало ліцензії на надання послуг з фінансового лізингу.

Читайте також: У грудні 40 компаній залишили ринок небанківських фінпослуг – НБУ

Такі рішення Комітет з питань нагляду та регулювання діяльності ринків небанківських фінансових послуг ухвалив на засіданні 28 січня 2022 року.

Як повідомляв Укрінформ, із 1 липня 2020 року Нацбанк став регулятором ринку небанківських фінансових послуг.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-