ФДМУ повторно виставляє на продаж Електронмаш

ФДМУ повторно виставляє на продаж Електронмаш

Укрінформ
Фонд державного майна України 27 січня 2022 року виставляє на повторний аукціон з приватизації ДП «Електронмаш». 

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба ФДМУ в Фейсбуці.

"Київський «Електронмаш» виставлено на повторний аукціон з приватизації. Онлайн-аукціон має відбутися 27 січня, переможець котрого отримає нерухомість Електронмашу, зокрема корпуси заводу, склади, котельні, їдальню, а також базу відпочинку на Чернігівщині. Стартова ціна об'єкту приватизації складає 65,6 млн грн", - йдеться в повідомленні.

У Фонді держмайна нагадують, що свого часу завод був лідером з виробництва електронно-обчислювальних машин, проте сьогодні від промислового гіганта залишилися напівпорожні стіни і занедбана територія на околиці Києва. Єдиний спосіб надати «друге дихання» цьому активу — його приватизація.

Як повідомляв Укрінформ, 12 листопада Єдиний майновий комплекс державного підприємства «Електронмаш» продали на онлайн-аукціоні Prozorro.Продажі за 970 млн грн за початкової ціни в 66,7 млн грн.

17 листопада представник компанії ТОВ «Лортен-груп» підписав протокол про результати аукціону з приватизації ДП «Електронмаш».

Читайте також: Аукціон із приватизації Електронмашу не відбувся

ТОВ "Лортен Груп" мало підписати до 13 грудня проєкт договору купівлі-продажу об'єкта приватизації, однак станом на 14 грудня відповіді від потенційного покупця активу не було отримано.

Наприкінці грудня 2021 року аукціон з приватизації держпідприємства "Електронмаш" був визнаний таким, що не відбувся.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-