Запорізька АЕС пройшла аудиторську перевірку інтегрованої системи управління

Запорізька АЕС пройшла аудиторську перевірку інтегрованої системи управління

Укрінформ
На Запорізькій АЕС завершився другий постсертифікаційний аудит, який охоплював оцінку відповідності інтегрованої системи менеджменту в галузі якості, охорони навколишнього середовища та охорони праці. 

Як передає Укрінформ, про це повідомили в пресслужбі ЗАЕС.

Зазначається, що відповідну роботу проводила група експертів ТОВ «Інтернешнл менеджмент сервіс», представництва міжнародного органу з сертифікації TUV NORD CERT GmbH (Німеччина) в Україні.

«Аудитори не знайшли невідповідностей вимогам міжнародних стандартів у ВП ЗАЕС. І проміжний результат аудиту – без невідповідностей. Також аудитори відзначили декілька позитивних моментів і потенціали з поліпшення, які будуть зазначені в загальному звіті з аудиту за результатами перевірок усіх структурних підрозділів ДП «НАЕК «Енергоатом», - розповів провідний аудитор органу сертифікації TUV NORD CERT Павло Фещенко.

В рамках перевірки аудитори вибірково відвідували структурні підрозділи Запорізької АЕС. Керівники та фахівці станції відповідали на питання аудиторів та демонстрували документи системи менеджменту, які включали докази відповідності зазначеним міжнародним стандартам.

Аудит Запорізької АЕС є частиною загального аудиту ДП «НАЕК «Енергоатом», тому загальні результати будуть представлені після аудиту всіх структурних підрозділів, в яких заплановано проведення другого наглядового аудиту інтегрованої системи менеджменту.

Читайте також: На РАЕС вдосконалюють безпечну експлуатацію трансформаторів та реакторів

Як повідомляв Укрінформ, протягом 11-12 січня на Рівненській АЕС успішно завершено другий постсертифікаційний аудит інтегрованої системи управління, в рамках якого фахівці перевіряли дотримання 14-ма структурними підрозділами РАЕС вимог міжнародних стандартів щодо системи управління якістю, системи екологічного управління, системи управління гігієною та безпекою праці.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-