Тростянецький спиртовий завод повторно виставили на продаж

Тростянецький спиртовий завод повторно виставили на продаж

Укрінформ
Фонд державного майна України повторно виставив на торги Державне підприємство «Тростянецький спиртовий завод», що на Вінниччині, зі стартовою ціною 44 млн грн.

Про це йдеться у повідомленні Фонду державного майна України, передає Укрінформ.

«Предметом діяльності є виробництво та реалізація спирту етилового ректифікованого та інше. До складу єдиного майнового комплексу входять 67 одиниць нерухомого майна (будівлі та споруди)», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що стартова ціна об'єкта малої приватизації – 44 млн грн. Єдиний майновий комплекс підприємства продаватимуть на аукціоні 3 лютого повідомляє портал Prozorro. Продажі.

Згідно з умовами продажу, покупець Тростянецького спиртозаводу зобов’язаний забезпечити збереження основного виду діяльності підприємства протягом 1 року. Крім того, не допускається звільнення працівників заводу з ініціативи покупця чи уповноваженого ним органу протягом 6 місяців.

Підприємство розташоване у селищі Тростянець Гайсинського району.

Як повідомлялося, перший аукціон з продажу ДП «Тростянецький спиртовий завод» було призначено на 26 листопада 2021 року, але торги не відбулися.

Згідно з даними Вінницької ОДА, станом на 15 січня у Вінницькій області продано 4 об’єкти спиртової галузі, до Державного бюджету спрямовано 127,9 млн грн.

У 2022 році ФДМУ запланував приватизацію ще 6 спиртозаводів, розташованих на Вінниччині.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-