Укргідроенерго очолило рейтинг найприбутковіших державних компаній

Укргідроенерго очолило рейтинг найприбутковіших державних компаній

Укрінформ
ПрАТ «Укргідроенерго» посіла перше місце в рейтингу державних компаній, що продемонстрували найкращі фінансові результати за підсумками дев’яти місяців 2021 року. Мова йде про прибуток у 9,14 млрд грн.

Як передає Укріфнорм, про це повідомили в пресслужбі компанії.

Зазначається що до рейтингу увійшли 15 найбільших державних компаній України, які обрав уряд для реформи корпоративного управління відповідно до керівних принципів Організації економічного співробітництва та розвитку – ОЕСР.

Разом з Укргідроенерго найбільші прибутки отримали Оператор газотранспортної системи України – 5,8 млрд грн, Енергоатом – 2,35 млрд грн, Адміністрація морських портів – 1,44 млрд грн та Укроборонпром – 797 млн грн.

Як повідомляв Укрінформ, за результатами дев’яти місяців 2021 року чистий дохід Укргідроенерго від реалізації продукції склав 14 874,3 млн грн, що на 1 428,2 млн грн більше запланованого.

Також за 9 місяців компанія відрахувала податків, зборів та інших обов’язкових платежів (в т. ч. дивідендів) до бюджетів усіх рівнів у сумі 5 220,4 млн грн., що на 2 375,2 млн грн більше, ніж за аналогічний період 2020 року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-