На рахунки державних шахт надійшли 300 мільйонів на зарплати гірникам

На рахунки державних шахт надійшли 300 мільйонів на зарплати гірникам

Укрінформ
Для виплати заробітної плати шахтарям 300 мільйонів гривень 29 грудня надійшли на рахунки державних вуглевидобувних підприємств.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Міністерство енергетики України.

"Сьогодні 300 млн грн для виплати заробітної плати шахтарям надійшли на рахунки державних вуглевидобувних підприємств", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що це додаткові кошти, які було виділено з резервного фонду Держбюджету за розпорядженням Кабінету Міністрів.

У Міненерго нагадали, що 24 грудня гірники державних шахт отримали 92 млн гривень на виплату заробітної плати. Ці додаткові кошти вдалося акумулювати за рахунок економії бюджету самого Міністерства енергетики та відповідного перерозподілу видатків з інших бюджетних програм.

Як повідомлялося, 28 грудня Кабінет Міністрів виділив із резервного фонду державного бюджету 300 млн грн на виплати зарплат працівникам вуглевидобувних підприємств.

Верховна Рада 16 грудня ухвалила за основу законопроєкт про зміни до державного бюджету на 2021 рік щодо погашення заборгованості із заробітної плати працівникам державних вугледобувних підприємств, який передбачає спрямування на виплату заборгованості додатково 2,4 млрд грн.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-