Луганські енергетики отримали від USAID обладнання на три мільйони гривень

Луганські енергетики отримали від USAID обладнання на три мільйони гривень

Фото
Укрінформ
ТОВ «Луганське енергетичне об'єднання» («ЛЕО») отримало профільне обладнання від USAID Проєкт енергетичної безпеки (ПЕБ) на загальну суму понад три мільйони гривень.

Як передає Укрінформ, про це в Фейсбуці повідомила пресслужба товариства.

«Обладнання експерти USAID ПЕБ передали різним підрозділам підприємства, тим самим створивши необхідні умови для забезпечення безперебійного енергопостачання стратегічних об’єктів та об’єктів критичної інфраструктури на лінії розмежування на Сході України, що сприяє зміцненню енергетичної безпеки України», - йдеться в повідомленні.

Зокрема, ТОВ «ЛЕО» отримала багатотарифні лічильники АСЕ 6000 DC для комерційного обліку, обробки та передачі даних на відстані. Зазначається, що це дасть можливість збирати та обробляти дані в автоматичному режимі, виявляти можливі крадіжки електричної енергії та зменшити ризик поїздок персоналу на дільниці, які знаходяться в зоні обстрілу незаконними збройними формуваннями.

Луганські енергетики отримали від USAID обладнання на три мільйони

Служба релейного захисту і автоматики отримала комплекти діагностичного і вимірювального обладнання для виявлення всіх видів пошкоджень у силових та інших кабельних лініях та вимірювання, а також генератор технічної частоти ГТЧ-3М(80ВА) для налаштування засобів релейного захисту та автоматики.

Служба діагностики та захисту від перенапруги отримала вимірювач параметрів ліній пошуку місць пошкоджень на лініях електропередачі та міст змінного струму високовольтний СА7100-3 для виміру ізоляції високовольтних силових трансформаторів. Для служби ліній передавання 35 кВ і вище на додаток до бензопил та кущорізів передано 23 комплекти захисних костюмів для захисту персоналу при розчищенні трас ліній передачі від зелених насаджень.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-