Онлайн-аукціон з приватизації «Ірпінського виправного центру» відбудеться 21 грудня

Онлайн-аукціон з приватизації «Ірпінського виправного центру» відбудеться 21 грудня

Укрінформ
На 21 грудня запланований онлайн-аукціон з приватизації окремого майна державної установи «Ірпінський виправний центр (№ 132)», що розташована в смт Коцюбинське Київської області, зі стартовою ціною 220,2 млн грн.

Як передає Укрінформ, про це інформує пресслужба Міністерства юстиції України у Фейсбуці.

«Вже завтра, 21 грудня, має відбутись онлайн-аукціон з приватизації окремого майна державної установи «Ірпінський виправний центр (№ 132)», що розташована в смт Коцюбинське Київської області, зі стартовою ціною 220,2 млн грн», - ідеться в повідомленні.

Зазначається, що прийом заявок на участь в аукціоні ще триває кілька годин. Більше інформації можна дізнатися на сайті Фонду державного майна.

У Мін’юсті нагадують, що Ірпінська колонія – непрацююча установа, на утримання якої держава продовжує витрачати близько 10 млн гривень на рік, розташована на відстані 6 км від столичної станції метро «Академмістечко».

Ірпінський виправний центр межує з новим житловим комплексом. До об’єкта приватизації підведені комунікації: водопостачання, каналізаційна система, система електропостачання здійснюється двома підстанціями: 700 та 490 кВт.

Загальна площа активу – 28141,7 м², розмір земельних ділянок – 8,3 га.

Як повідомлялося, Міністерство юстиції України 6 серпня 2020 року розпочало розпродаж майна пенітенціарної системи.

Першим на продаж Фонд державного майна виставив Ірпінський виправний центр (№132) у Київській області зі стартовою ціною 220 мільйонів гривень. Через відсутність пропозицій установу кілька разів виставляли на продаж.

На початку травня 2021 року на продаж виставили Львівську виправну колонію № 48 зі стартовою ціною 132 674 303, 55 грн.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-