Перспективи українсько-ізраїльських відносин обговорять на інноваційному саміті

Перспективи українсько-ізраїльських відносин обговорять на інноваційному саміті

Укрінформ
У Києві 15 грудня пройде Україно-Ізраїльський інноваційний саміт (UIIS) за участі Прем’єр-міністра Дениса Шмигаля та міністра розвитку громад і територій Олексія Чернишова.

Як передає Укрінформ із посиланням на сайт Міністерства розвитку громад та територій, захід буде присвячений інноваційним перспективам співпраці між двома країнами.

«Наразі ми працюємо у напрямку створення фінансових, інфраструктурних та інституційних стимулів для розбудови індустріальних парків в Україні. Україно-ізраїльський саміт – це саме той майданчик, який допоможе залучити міжнародних інвесторів. Це сприятиме посиленню економічного потенціалу громад, створенню нових робочих місць, а відтак сталому розвитку економіки нашої держави», – зазначив заступник міністра розвитку громад та територій Іван Лукеря.

Під час заходу відбудеться шість тематичних панелей. Зокрема, учасники обговорять перспективи українсько-ізраїльських технологічних відносин, питання у сфері будівництва та розвитку індустріальних парків, побудови успішного міжнародного диверсифікованого бізнесу.

Крім того, вперше за 30 років дипломатичної дружби між Україною та Ізраїлем відбудеться церемонія нагородження «TOП-30 творців ізраїльсько-українських змін» – видатних ізраїльтян та українців, які зробили вагомий внесок у розвиток співпраці та партнерства між країнами.

Раніше міністр розвитку громад та територій Олексій Чернишов наголосив, що розбудова індустріальних парків – це потужний поштовх для розвитку економіки.

Україно-Ізраїльський інноваційний саміт — щорічна масштабна конференція, присвячена розвитку ділових, технологічних та дипломатичних відносин між Ізраїлем та Україною.

Global Israeli Initiative (GII) — некомерційна громадська організація, покликана створити потужну й інноваційну міжнародну екосистему, яка сприяє продуктивним відносинам та співпраці між Україною та Ізраїлем.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-