У Мінекономіки напрацьовують нову стратегію партнерства зі Світовим банком

У Мінекономіки напрацьовують нову стратегію партнерства зі Світовим банком

Укрінформ
Міністерство економіки працює над розробкою нової Стратегії партнерства України і Світового банку на 2022 - 2026 роки.

Як передає Укрінформ, про це повідомила пресслужба міністерства за результатами зустрічі першого віцепрем’єр-міністра - міністра економіки Юлії Свириденко з регіональним директором Світового банку Арупом Бенерджі.

Участь у заході також узяли перший заступник міністра Денис Кудін та заступник міністра – Торговий представник України Тарас Качка.

Зазначається, що під час перемовин було розглянуто стан підготовки нової Стратегії партнерства України і Світового банку на 2022 - 2026 роки та інші ключові питання співпраці.

«Найбільш привабливими галузями для інвестицій в Україну є машинобудування, енергетика, інформаційні технології, сільське господарство, будівництво. Тож, сподіваюся, ці пріоритети знайдуть своє відображення в Стратегії партнерства з Україною на 2022 - 2026 роки», - зазначила Свириденко.

Як повідомляв Укрінформ, консультації з підготовки Стратегії партнерства України і Світового банку на 2022 - 2026 роки триватимуть до лютого 2022 року, а перший проєкт очікується представити у березні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-