ФДМУ запрошує інвесторів взяти участь в аукціоні з приватизації «ОГХК»

ФДМУ запрошує інвесторів взяти участь в аукціоні з приватизації «ОГХК»

Укрінформ
Потенційні інвестори можуть до 9 грудня 2021 року подати заявки на участь в аукціоні з приватизації 100% акцій АТ «Об’єднана гірничо-хімічна компанія» («ОГХК»), який відбудеться 20 грудня.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба ФДМУ.

«Фонд держмайна запрошує інвесторів до участі в аукціоні АТ «ОГХК»! Разом з приватизаційним радником ми забезпечили якісну підготовку цього активу до приватизації, розкрили всю інформацію для всіх», – наголосив голова Фонду державного майна Дмитро Сенниченко.

Потенційні інвестори, які бажають взяти участь в аукціоні з приватизації найбільшої у Європі компанії з видобутку титанових та цирконових руд, мають час на подачу заявок. Прийом заявок завершується 9 грудня 2021 року.

Для участі в аукціоні, який відбудеться 20 грудня, необхідно оплатити реєстраційний (60 тис. грн) і гарантійний (185 млн грн) внески, а також подати затверджений пакет документів до Фонду держмайна.

Переможцем стане учасник торгів, який запропонує найбільшу суму за 100% акцій АТ «ОГХК» та погодиться виконати затверджені приватизаційні умови.

Компанія була підготовлена до приватизаційного аукціону за участі репутабельних компаній: BDO Україна, Baker McKenzie, Baker Tilly Україна, та українських компаній Asset Expertise та Ecosystem.

Як повідомляв Укрінформ, Кабмін у серпні 2016 року відніс АТ "Об'єднана гірничо-хімічна компанія" до списку компаній, що підлягають приватизації. Аукціон з приватизації неодноразово переносили. Так, 31 серпня 2021 року аукціон перенесли через наявність лише одного учасника. Після цього Фонд держмайна визначив новою датою приватизації «ОГХК» 29 жовтня. У жовтні ФДМУ вирішив перенести аукціон з приватизації компанії на 20 грудня.

У Фонді держмайна передбачають, що ціна на «ОГХК» під час торгів суттєво не зміниться від стартової, яка з огляду на різні фактори становить 3,7 млрд грн.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-