Кошти в рамках програми «єПідтримка» вже погодилися виплачувати 5 банків - Мінекономіки

Кошти в рамках програми «єПідтримка» вже погодилися виплачувати 5 банків - Мінекономіки

Укрінформ
Кошти в рамках програми «єПідтримка» вже погодилися виплачувати п'ять українських банків.

Як передає Укрінформ з посиланням на «Слово і діло», про це повідомила заступник міністра економіки Ірина Новікова. 

«Вже маємо підтвердження від 5 банків-партнерів щодо участі у програмі «єПідтримка». Це коло буде збільшуватись, адже ми активно проводимо консультації з усіма банками, які працюють в Україні, з метою їх долучення до програми», - заявила Новікова.

Вона уточнила, що відкриття рахунків банками для одержувачів допомоги за програмою «Підтримка» буде безплатним, без будь-яких комісій.

Сам порядок надання допомоги готуються затвердити на наступному засіданні Кабінету Міністрів України 8 грудня.

«Враховуючи великий інтерес до програми «єПідтрика» збільшено її фінансування в 2021 році з 3 до 8 млрд. Варто зазначити, що на наступному засіданні Уряду планується затвердити порядок надання допомоги в рамках програми «єПідтримка»», - додала Новікова.

Вона також нагадала, що старт програми - 19 грудня. Грошима можна буде скористатися протягом 4 місяців після отримання.

Як повідомляв Укрінформ, Президент Володимир Зеленський анонсував, що з 19 грудня в Україні запрацює програма з надання 1 тис. грн громадянам, які пройшли повний курс вакцинації проти COVID-19.

Виплата тисячі гривень здійснюватиметься у вигляді ваучерів, сертифікатів або депозитів усім громадянам, які пройшли повний курс щеплення проти коронавірусної інфекції як до 19 грудня, так і після. Кошти, які влада планує виплачувати українцям, котрі пройшли повний курс щеплення проти коронавірусної інфекції, братимуть із державного бюджету.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-