Уряд знову призначив Івана Рудого головою Комісії з регулювання азартних ігор

Уряд знову призначив Івана Рудого головою Комісії з регулювання азартних ігор

Укрінформ
Кабінет Міністрів ухвалив рішення про призначення Івана Рудого головою Комісії з регулювання азартних ігор та лотерей.

Про це в Телеграмі повідомив представник Кабінету Міністрів у ВР Тарас Мельничук, передає Укрінформ.

«Призначено: Рудого Івана Тарасовича головою Комісії з регулювання азартних ігор та лотерей», - написав він.

Раніше КМУ призначав Рудого керівником цієї комісії з 30 жовтня 2020 р. шляхом укладення контракту про проходження державної служби на період дії карантину.

За даними Мельничука, членами Комісії з регулювання азартних ігор та лотерей також призначено Олену Водолажко, Тетяну Кірієнко, Христину Дутку та Олексія Ботезата.

Уряд також ухвалив рішення про призначення Євдокії Ярової державним секретарем Міністерства захисту довкілля та природних ресурсів України, а Анатолія Вовнюка - заступником голови Державної служби з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації.

Водночас Кабмін звільнив Максима Немчинова з посади заступника міністра енергетики, Олега Мельчуцького - з посади першого заступника голови Державної служби з надзвичайних ситуацій, Наталію Калєніченко - з посади заступника голови Державної податкової служби з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації, Руслану Тріпайло- з посади заступника голови Державної інспекції ядерного регулювання, Наталію Рубан - з посади першого заступника голови Державної податкової служби.

При цьому Юлію Шевчук звільнено з посади першого заступника голови Державного агентства з питань кіно, Сергія Стороженка - з посади заступника голови Державного агентства з питань кіно, Тетяну Базанову - з посади заступника голови Державного агентства водних ресурсів, Сергія Сірика - з посади заступника голови Державної служби експортного контролю, Андрія Лордкіпанідзе - з посади заступника голови Державної служби з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів, Ігоря Орленка - з посади заступника голови Державної фіскальної служби; Володимира Кузнєцова - з посади заступника голови Державної казначейської служби з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації, Євгена Гетьмана - з посади члена Комісії з регулювання азартних ігор та лотерей.

Тимчасово покладено виконання обов’язків голови Державної екологічної інспекції на Ігоря Зубовича, заступника голови Державної податкової служби України - на Владислава Бугасова , заступника голови Державної податкової служби України - на Романа Афонова.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-