Укрзалізниця тимчасово обмежила транзитні вантажоперевезення

Укрзалізниця тимчасово обмежила транзитні вантажоперевезення

Укрінформ
У зв’язку з проведенням активних робіт з модернізації інфраструктури АТ «Укрзалізниця» запроваджує тимчасові обмеження на перевезення транзитних вантажів через територію України. 

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба компанії.

Зазначається, що назаразі тривають роботи з електрифікації дільниці Ковель — Ізов — Держкордон та ремонтно-колійні роботи з модернізації дільниці Знам’янка — Здолбунів. У зв’язку із цим пропускна спроможність у напрямку Польщі знизилася до 350 вагонів на добу. Зазначених обсягів недостатньо, щоб забезпечити перевезення у передбачені терміни. Тому було прийнято рішення тимчасово ввести конвенцію на заборону транзитних залізничних перевезень територією України.

Після завершення інфраструктурних робіт перевезення буде поновлено та поінформовано клієнтів. Пасажирські залізничні перевезення між країнами здійснюватимуться без змін.

Як повідомляв Укрінформ, Укрзалізниця у 2021 році почала виконувати роботи з електрифікації дільниці Ковель — Ізов — Держкордон. Завдяки реалізації цього проєкту компанія зможе збільшити вагу вантажних поїздів, підвищити пропускну спроможність та скоротити терміни доставки вантажів до країн ЄС.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-