Фонд держмайна продав Калуську ТЕЦ за 800 мільйонів

Фонд держмайна продав Калуську ТЕЦ за 800 мільйонів

Фото
Укрінформ
Фонд державного майна 30 листопада на аукціоні продав єдиний майновий комплекс державного підприємства "Калуська теплоелектроцентраль - нова" за 801 млн грн.

Як передає Укрінформ, про це свідчать дані ProZorro.Sale.

В аукціоні взяли участь сім компаній. У підсумку переможцем аукціону з продажу єдиного майнового комплексу держпідприємства "Калуська теплоелектроцентраль - Нова" стало ТОВ "Костанза" з ціною 801 млн грн за стартової ціни у 230,2 млн грн (без ПДВ).

Як повідомлялось, Калуська ТЕЦ, проектна електрична потужність якої становить 200 МВт, постачає електроенергію до енергоринку України. Крім цього, станція входить у «Бурштинський енергоострів», який синхронізований з об’єднаною енергосистемою Європи.

ФДМУ продав Калуську ТЕЦ за 800 мільйонів

Переможець торгів отримає головний корпус, бункер вугілля, ацетилокисневу генераторну, електромережу, залізничну колію та інше майно держпідприємства.

Водночас, покупець майнового комплексу буде зобов’язаний, зокрема: зберегти основний вид діяльності підприємства щонайменше протягом 5 років, погасити борги із заробітної плати та перед бюджетом, погасити прострочену кредиторську заборгованість підприємства та недопустити звільнення працівників з ініціативи власника чи уповноваженого ним органу щонайменше протягом 6 місяців.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-