Ухвалення змін в Податковому кодексі забезпечить додатково 18 мільярдів у бюджет – Арахамія

Ухвалення змін в Податковому кодексі забезпечить додатково 18 мільярдів у бюджет – Арахамія

Укрінформ
Ухвалення закону "Про внесення змін до Податкового кодексу України та деяких законодавчих актів щодо забезпечення збалансованості бюджетних надходжень" (№5600) забезпечить Державний бюджет на 2022 рік додатковими 18 мільярдами гривень.

Про це голова фракції "Слуга народу" у Верховній Раді Давид Арахамія розповів журналістам у кулуарах парламенту, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"18 мільярдів гривень №5600 дасть до бюджету", – сказав політик.

Він поінформував, що розгляд у другому читанні проєкту закону №6000 "Про Державний бюджет України на 2022 рік" планується на пленарному засіданні в четвер, 2 грудня. "Буде три законопроєкти по бюджету. Два – перерозподіл додаткових надходжень, які надійшли цього року, і один – ухвалення в другому читанні проєкту бюджету на 2022 рік", – зауважив керівник фракції "СН".

Раніше Арахамія прогнозував, що за проєкт держбюджету-2022 проголосують 245-250 народних депутатів.

Як повідомляв Укрінформ, Верховна Рада на пленарному засіданні 30 листопада 2021 року ухвалила закон "Про внесення змін до Податкового кодексу України та деяких законодавчих актів щодо забезпечення збалансованості бюджетних надходжень" (№5600).

Водночас 2 листопада було ухвалено постанову №6000-П "Про висновки та пропозиції до проєкту Закону України про Державний бюджет України на 2022 рік", що вважається ухваленням законопроєкту про держбюджет на наступний рік у першому читанні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-