МХП переробляє куряче пір’я на високомаржинальний продукт

МХП переробляє куряче пір’я на високомаржинальний продукт

PR
Укрінформ
Агрохолдинг МХП з 2015 року переробляє куряче пір’я на високомаржинальний продукт, який використовується для виготовлення корму для тварин.

Про це йдеться на сторінці МХП у Фейсбуці, передає Укрінформ.

Як зазначається у повідомленні, утилізація відходів у великому бізнесі вже давно стала невід'ємною частиною роботи будь-якого підприємства і, звичайно, МХП не є виключенням, а певною мірою навіть компанією, яка активно впровадила утилізацію відходів у свою бізнес-модель ще до того, як це набуло популярності серед інших великих компаній.

«На підприємствах холдингу цьому питанню завжди приділяють особливу увагу. Адже всі відходи компанія з 2006 року утилізувала сама. Проте з 2015 р. вирішила змінити підходи, перетворивши утилізацію відходів на їх переробку у високо маржинальні продукти», - йдеться у дописі.

У МХП акцентували, що компанія володіє одним із найуспішніших українських брендів охолодженого м’яса птиці Наша Ряба. Агрохолдинг має п’ять птахофабрик: дві з яких зосереджені на вирощуванні батьківського поголів’я, а інші три спрямовані на переробку птиці та мають цехи з переробки курячого пір’я.

Тільки у 2021 році планується переробити курячого пір’я у розмірі - 52 тисячі тонн, яке потім використовується для виготовлення корму для тварин.

У компанії наводять такі цифри переробки курячого пір’я. У 2021 році: Миронівська птахофабрика – понад 18 тис. тонн; Оріль-Лідер – понад 5 тис. тонн; Вінницька птахофабрика – понад 29 тис. тонн.

Фото з відкритих джерел

Інфографіка - МХП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-