Нафтогаз у ІІІ кварталі отримав ₴2,5 мільярда прибутку

Нафтогаз у ІІІ кварталі отримав ₴2,5 мільярда прибутку

Укрінформ
За липень-вересень НАК "Нафтогаз України" отримала 2,5 млрд грн прибутку.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Департамент з інтегрованих комунікацій НАК «Нафтогаз України».

"Національна акціонерна компанія «Нафтогаз України» отримала 2,5 млрд грн чистого прибутку за ІІІ квартал 2021 року. Результати діяльності компанії за аналогічний період минулого року характеризуються збитками в сумі 1,8 млрд грн", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що інформація надана за даними окремої фінансової звітності Нафтогазу. Консолідована фінансова звітність, яка охоплює групу підконтрольних Нафтогазу компаній, буде оприлюднена найближчим часом.

Перевірену аудиторами фінансову звітність за результатами 2021 року Нафтогаз обіцяє опублікувати у 2022 році у терміни, визначені законодавством.

Як повідомлялося, за січень-червень 2021 року НАК "Нафтогаз України" зазнав 1,65 млрд грн чистого збитку. Порівняно із І півріччям 2020 року чистий збиток компанії зменшився у 7 разів. При цьому, сукупний дохід Нафтогазу за 6 місяців 2021 року становив 6,45 млрд грн.

За результатами 2020 року консолідований збиток Нафтогазу, підтверджений міжнародною компанією "Делойт", перевищив 19 млрд грн і став першим збитком компанії після 2015 року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-