МХП розпочав програму співпраці з партнерами в сфері сталого ведення бізнесу

МХП розпочав програму співпраці з партнерами в сфері сталого ведення бізнесу

PR
Укрінформ
17 листопада у центральному офісі МХП підписали перші три меморандуми з партнерами про співпрацю задля сталого ведення бізнесу між обома сторонами.

Про це Укрінформу повідомили в пресслужбі МХП.

В МХП наголосили, що до цього готувалися близько року й була проведена робота стосовно критеріїв відбору компаній, які змогли отримати статус партнера. Ці компанії підтвердили свою надійність у співпраці протягом багатьох років. Наразі МХП має понад 40 партнерів, які пройшли даний відбір та з якими найближчим часом також будуть підписані меморандуми.

Меморандум закріплює наміри сторін про співпрацю у сприянні розвитку прозорого та чесного ведення бізнесу, підтримки України, інноваційності та співпраці, культури доброчесності та порядності, впровадження найвищих стандартів якості і безпеки, запобігання недобросовісній поведінці у спільній співпраці сторін, в тому числі, протидії кіберзлочинності та забезпеченні «нульової толерантності до корупції».

Першими підписантами документу стали: Дмитро Пташник, директор Департаменту закупівель МХП; Руслан Пономаренко, директор Департаменту безпеки МХП; Ігор Губарєв, генеральний директор компанії Агробудівельний альянс «Астра»; Михайло Яновський, директор компанії Сіріус Екстружн та Олексій Катишев, комерційний директор Київського картонно-паперового комбінату.

 «Ми вважаємо, що спільна партнерська діяльність в рамках даного меморандуму, що залучає тісну взаємодію з партнерами, виробниками та постачальниками кожної із сторін, дозволяє створити довірчі відносини та знизити ризики в ланцюгу поставок. Сподіваємося, що з кожним роком таких компаній, які розділяють наші принципи та цінності в роботі, ставатиме більше — це дозволить крок за кроком змінити на краще бізнес-середовище в Україні», — зазначив Дмитро Пташник.

«Світ швидко змінюється і нам потрібно змінюватися ще швидше. В нову модель взаємодії ми поклали довіру та партнерство. До нас щоденно приходять десятки компаній, і коли вони презентують себе, як партнера європейської компанії чи великої української компанії, у нас відразу виникає довіра до цієї компанії, бо їй вже довіряють найбільші й найкращі. Ми впевнені, що культура доброчесності та порядності продукує ефективніший розвиток бізнесу та є необхідною умовою успіху — компаній, галузі, країни», — прокоментував Руслан Пономаренко.

В МХП зазначили, що укладання меморандуму повинно слугувати динамічній трансформації бізнесу, залученню інших партнерів та підвищенню стандартів їх роботи, впроваджувати кращі міжнародні практики — трансформації на дійсно глобальний бізнес.  

«Пропозиція від МХП підписати меморандум — це цінний прояв довіри з боку нашого стратегічного партнера та висока відзнака результатів нашої співпраці. Протягом сімнадцяти років наші компанії розвивають відкриті та відповідальні взаємовідносини. Чіткі вимоги та високі стандарти роботи, які сповідує МХП – це стимул для постійного вдосконалення внутрішніх бізнес-процесів нашої компанії, а також, орієнтир для пошуку нових підходів щодо підвищення власної ефективності, впровадження нових технологій та кращих бізнес-практик. Співпраця з лідером ринку та постійний розвиток дозволяє щоденно наближатися до нашої мети – надавати нашим клієнтам сервіс найвищого рівня», - поділився Ігор Губарєв.

Основними перевагами партнерства з МХП для партнерів стануть: підтримка та розвиток українського виробника, можливість розширення експорту в країни, де працює та має намір працювати МХП, інноваційність, постійне впровадження новацій та передових технологій, спільна співпраця по підвищенню якості продукції на основі досвіду МХП, дотримання найвищих стандартів етики та доброчесності в партнерських відносинах.

У компанії наголосили, що будь-хто може стати бізнес-партнером МХП, якщо він розділяє цінності компанії та відповідає основним принципам вибору: має бездоганну ділову репутацію; підтримує найвищий рівень клієнтоорієнтованості та гнучкості; пропонує якісний продукт й оптимальні терміни постачання, рівень цін та прийнятні умови оплати для МХП, надає вигідні умови гарантійного та сервісного обслуговування; розвиває власний бізнес для досягнення міжнародних стандартів якості; веде бізнес етично та готовий підписати з МХП Декларацію доброчесності; поділяє принципи МХП щодо мінімізації впливу на навколишнє середовище та підтримує соціальні ініціативи.

МХП запрошує інші компанії долучатися до партнерства, адже при співпраці з МХП бізнес партнерів також буде розвиватися. Це дозволить зміцнити взаємодію великих компаній для побудови безперервного процесу у забезпеченні виробництва, що в перспективі покращить бізнес середовище в Україні.

Фото: МХП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-