Перший балкер з вугіллям для «Центренерго» зайде 20 листопада до порту «Південний»

Перший балкер з вугіллям для «Центренерго» зайде 20 листопада до порту «Південний»

Укрінформ
Балкер Singapore Eagle із 60,5 тис. тонн американського енергетичного вугілля для ПАТ «Центренерго» зайде в ніч на 20 листопада 2021 року до морського порту «Південний».

Про це повідомила кореспонденту Укрінформу речниця морського порту Тетяна Бахтіарова.

«Прибуття балкера Singapore Eagle з партією енергетичного вугілля для ПАТ «Центренерго» очікуємо пізно вночі або вранці 20 листопада. До перевалки заявлено 60 тис. 500 тонн вугілля, відправленого американською вугільною компанією», - зазначила Бахтіарова.

За її словами, портовики також готові прийняти й оперативно розвантажити ще два судна типу Capesize - Johny Cash (73 тис. тонн вугілля) та Saphira (77 500 тонн вугілля) для ПАТ «Центренерго» та компанії ДТЕК, які зараз на шляху до гавані.

Як повідомляв Укрінформ, Прем’єр-міністр Денис Шмигаль на брифінгу за результатами робочої поїздки до Тернопільської області сказав, що сім кораблів із вугіллям прибудуть в Україну до кінця листопада або на початку грудня, тому проблем із проходженням опалювального сезону не буде.

Публічне акціонерне товариство «Центренерго» законтрактувало 1,5 млн тонн вугілля задля успішного проходження опалювального сезону 2021-2022 років.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-