Голова Фонду держмайна підтвердив намір піти у відставку

Голова Фонду держмайна підтвердив намір піти у відставку

Укрінформ
Голова Фонду державного майна Дмитро Сенниченко підтвердив бажання йти у відставку, але заперечив той факт, що вона пов'язана з продажем АТ "Перший київський машинобудівний завод" (колишнього заводу "Більшовик").

Про це він сказав на пресконференції, відповідаючи на питання, чи пов'язана його відставка з продажем заводу "Більшовик", повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Підготовка і продаж заводу "Більшовик" був здійснений на високому рівні і здійснений законно. Ні, не повязана. Відставка - це моє особисте бажання", - повідомив Сенниченко.

Як повідомляв Укрінформ, Верховна Рада України 19 вересня 2019 року підтримала кандидатуру Дмитра Сенниченка на посаді керівника Фонду державного майна. Аукціон із продажу корпоративних прав колишнього заводу "Більшовик" відбувся 27 жовтня. За стартової ціни 1,39 млрд грн підприємство було продано за 1,429 млрд грн ТОВ "Дженерал Коммерс".

Раніше ряд ЗМІ повідомив, що Сенниченко йде у відставку. За даними ЗМІ, причиною такого рішення є приватизація київського заводу "Більшовик", який пішов "з молотка" за 1,4 млрд гривень.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-