Стала відома дата проведення аукціону з продажу вінницького заводу «Кристал»

Стала відома дата проведення аукціону з продажу вінницького заводу «Кристал»

Укрінформ
Фонд державного майна України призначив аукціон з приватизації Акціонерного товариства «Вінницький завод «Кристал» на 17 грудня 2021 року.

Як передає Укрінформ, про це повідомляється на сайті ФДМУ.

На приватизацію виставлений державний пакет акцій Акціонерного товариства «Вінницький завод «Кристал» у кількості 89932000 штук, що становить 100 % статутного капіталу товариства.

Стартова ціна - 89,932 млн грн.

Покупець після набуття права власності на пакет акцій зобов'язаний забезпечити збереження основного виду діяльності товариства протягом одного року, погасити заборгованість із зарплатні, борги підприємства перед бюджетом, а також прострочену кредиторську заборгованість, якщо вона існую. Окрім того, забезпечити дотримання трудових прав працівників.

Вінницький завод «Кристал» – унікальне підприємство з переробки алмазів у діаманти. Це діючий ювелірний бізнес повного циклу. Тут здійснюють обробку дорогоцінного каміння і виготовляють ювелірні прикраси.

На Вінницькому заводі «Кристал» працює 56 фахівців, які виготовляють близько 5 000 моделей високоякісних ювелірних виробів. Минулого року завод реалізував продукції і послуг на суму понад 12,5 мільйонів гривень. Товариство має власну зареєстровану торгову марку «Вінниця-Кристал».

Завод розпочав свою діяльність у 1973 році в системі алмазопереробної промисловості. В 1992 році з метою розширення внутрішнього ринку збуту діамантів на підприємстві було створено ювелірне виробництво, яке виготовляє ювелірні вироби з дорогоцінних металів зі вставками з діамантів та іншого дорогоцінного каміння. В 2020 році підприємство перетворено на акціонерне товариство.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-