Нацбанк став членом Інституту міжнародних фінансів

Нацбанк став членом Інституту міжнародних фінансів

Укрінформ
Національний банк став членом Інституту міжнародних фінансів. 

Про це на своїй сторінці у Фейсбуці написав голова Нацбанку Кирило Шевченко, передає Укрінформ.

"Радий повідомити, що Національний банк України став членом Інституту міжнародних фінансів (Institute of International Finance). Набуття членства у цій організації – це черговий крок НБУ на шляху впровадження найкращих світових практик центробанкінгу задля забезпечення стабільного та ефективного розвитку фінансової системи України", - написав Шевченко.

За його словами, співпраця НБУ з IІF забезпечить подальший розвиток двосторонніх відносин Національного банку України з лідерами світової економічної та фінансової спільноти.

Інститут міжнародних фінансів є глобальною спільнотою провідних міжнародних фінансових установ, яка об’єднує 450 членів з-понад 70 країн: центральні, комерційні та інвестиційні банки, страхові компанії, суверенні та хедж-фонди, багатосторонні агенції та банки розвитку.

IIF здійснює економічний аналіз майже 40 ключових ринків, що розвиваються у всьому світі. Членство в цій організації дасть змогу експертам Національного банку отримати доступ до звітів про потоки капіталу на ринки, що розвиваються, аналізів ключових макро- та геополітичних подій, широкого кола економічних та фінансових досліджень. Зокрема, на теми, що мають стратегічне значення, а саме: цифрові фінанси, розвиток ринку капіталів, FinTech, стале та “зеленеˮ фінансування.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-