У Держрибагентстві представили нового керівника

У Держрибагентстві представили нового керівника

Укрінформ
Колективу Державного агентства меліорації та рибного господарства України 12 листопада офіційно представили нового очільника - Артема Ріпенка.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба Міністерства аграрної політики та продовольства.

Державний секретар Мінагрополітики Віктор Канцурак під час представлення зазначив, що новий керівник Держрибагентств має значний професійний досвід. «Сподіваюся, молодому й амбітному керівникові за підтримки Мінагрополітики вдасться створити потужну команду професіоналів, які достойно приймуть виклики сьогодення”, - підкреслив він.

Ріпенко, говорячи про свої завдання на новій посаді, наголосив на важливості колективної роботи для втілення стратегічних цілей.

“Перед нами стоїть значна кількість важливих пріоритетних завдань. Від колективу очікую повної мобілізації професійних знань та навичок, а також сподіваюся на ефективну і плідну роботу”, - сказав він.

Як повідомлялося, Артема Ріпенка призначено головою Держрибагентства розпорядженням Кабінету Міністрів від 10 листопада.

Ріпенко – фаховий юрист, доктор юридичних наук, має освіту з державного управління, психології, землеустрою та кадастру. До призначення головою Держрибагентства працював на посаді заступника директора Державного центру зайнятості України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-