У СЕТАМ продали банківського майна на понад п’ять мільярдів

У СЕТАМ продали банківського майна на понад п’ять мільярдів

Укрінформ
ДП «СЕТАМ» продало банківського майна на 5 млрд грн.

Як передає Укрінформ, про це йдеться в пресрелізі, що є в розпорядженні агентства.

"Державне підприємство «СЕТАМ» (Міністерства юстиції України) через електронний аукціон OpenMarket реалізувало за напрямком добровільного продажу майна на загальну суму 5 039 804 072 грн", - йдеться в повідомленні.

Добровільний продаж започаткувало та активно розвиває ДП «СЕТАМ» вже протягом 5 років. За цим напрямком переважно виставляються банківські активи, а також майно фізичних та юридичних осіб.

Читайте також: Фонд держмайна заявив про чергову перемогу у справі заводу «Більшовик»

З 2016 року було проведено 1343 успішних аукціонів та додатково зароблено для партнерів завдяки конкуренції — 305 999 837 грн.

«У липні цього року за звітний період реалізація майна банків через OpenMarket вперше перевищила суму продажів арештованого майна на 185 613 328 грн. Це свідчить про високу довіру з боку ринку, банків-партнерів та покупців, — наголосив генеральний директор ДП «СЕТАМ» Олександр Мамро.

Аукціон OpenMarket (ДП «СЕТАМ» Міністерства юстиції України) — це простий та ефективний засіб реалізації та придбання майна через мережу інтернет. Онлайн-аукціон працює на всій території України з 2014 року, а загальна сума продажу з початку роботи становить 17,4 млрд грн.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-