Приватбанк у ніч на 7 листопада призупинить роботу

Приватбанк у ніч на 7 листопада призупинить роботу

Укрінформ
Приватбанк вночі 7 листопада з 01.00 до 04.30 призупинить роботу для оновлення програмного забезпечення.

Як передає Укрінформ, про це повідомляється на сайті Приватбанку.

"В ніч з 6 на 7 листопада 2021 року Приватбанк оновить програмне забезпечення процесингового центру, аби забезпечити безперебійну роботу для наших клієнтів... У період оновлення процесингового центру, 7 листопада з 01-00 і до 04-30 годин ранку, банк короткочасно призупинить проведення транзакцій по картках, роботу Приват24 для фізичних осіб і Приват24 для бізнесу", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Приватбанк обмежив кількість переказів із картки на картку

Також зазначається, що під час технологічної паузи пройдуть і регламентні роботи в мережі банкоматів, терміналів самообслуговування і POS-термінальної мережі банку.

У Приватбанку додали, що оновлюють програмне забезпечення напередодні високого сезону купівельної активності, який починається з Чорної пʼятниці (26 листопада) та завершується різдвяними розпродажами по всьому світу.

Банк проведе технічні роботи у нічний час, коли більшість клієнтів не проводять операцій.

Банк просить звернути увагу на цю інформацію та можливі незручності, відповідно спланувати відпочинок чи перенести свої безготівкові покупки у торговельній мережі та інтернеті на декілька годин.

Читайте також: Fitch підтвердило рейтинги ПриватБанку

За даними банку, щороку обсяги операцій клієнтів з картками ПриватБанку зростають на 20%. На даний час процесинговий центр банку обробляє понад 70 000 карткових платежів щохвилини.

Як повідомляв Укрінформ, у ніч на 7 листопада замовлення послуг і документів у застосунку й на порталі "Дія" буде недоступне, оскільки "Дія" переїжджає до нового датацентру для підвищення якості роботи.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-