«Дія» сьогодні вночі тимчасово призупинить надання послуг

«Дія» сьогодні вночі тимчасово призупинить надання послуг

Укрінформ
У ніч на 7 листопада замовлення послуг і документів у застосунку й на порталі "Дія" буде недоступне, оскільки "Дія" переїжджає до нового датацентру для підвищення якості роботи.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Міністерство цифрової трансформації у Фейсбуці.

"Дія працюватиме ще стабільніше. Дія переїздить до нового датацентру для розширення потужностей... У зв'язку з цим переїздом у ніч з суботи на неділю 7 листопада з 00:00 до 07:00 замовлення послуг та документів у Дії буде недоступне", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Будівельними е-послугами на порталі «Дія» задоволені 74% користувачів – Мінцифри

У Мінцифри просять українців завчасно подбати, щоб COVID-сертифікат був завантажений в електронному або паперовому вигляді.

Як згенерувати COVID-сертифікат з порталу Дія та завантажити його у форматі PDF на телефон — у відеоінструкції. Також можна додати цифровий документ у застосунок YourWallet. Якщо у застосунку вже є COVID-сертифікат, його можна показати під час перевірки вночі 7 листопада, але не виходячи в цей час з Дії.

У Мінцифри запевнили, що усі послуги в застосунку та на порталі Дія після 7 листопада витримуватимуть ще більше навантаження, "літатимуть" ще швидше, якісніше, цілодобово.

Читайте також: COVID-сертифікат в «Дії» можна отримати без підтвердження фото

Із 7-ї ранку 7 листопада застосунок та портал працюватимуть у звичному режимі.

Як повідомлялося, станом на 5 листопада, у додатку “Дія” COVID-сертифікати згенерували вже 7 мільйонів громадян України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-