Клієнтами Нафтогазу стали 1,4 мільйона українців

Клієнтами Нафтогазу стали 1,4 мільйона українців

Укрінформ
З початку роботи відкритого ринку газу газопостачальна компанія "Нафтогаз України" розширила свою клієнтську базу до 1,4 млн побутових споживачів.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє ГК "Нафтогаз".

"За понад рік роботи відкритого ринку газу ТОВ "Газопостачальна компанія "Нафтогаз України" збільшило клієнтську базу і станом на сьогодні обслуговує вже понад один мільйон чотириста тисяч побутових клієнтів", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що ГК «Нафтогаз України» щодня отримує від українців близько 4 000 заявок на приєднання. Компанія вже обслуговує домогосподарства в кожній області України. До 2025 року ГК "Нафтогаз України" планує збільшити кількість клієнтів до 2,8 млн домогосподарств.

Як повідомлялося, Нафтогаз зафіксував ціну "блакитного палива" на опалювальний сезон для населення (7,96 грн за кубометр без транспортування) та бюджетних організацій (13,7 грн за кубометр без ПДВ та транспортування).

Читайте також: Близько 27% бюджетних організацій підписали договори з Нафтогазом – Чернишов

Для теплокомуненерго компанія пропонує трирічний контракт із ціною газу на перший рік 7,42 грн за один кубометр (з 1 червня 2021 року по 31 травня 2022 року, з ПДВ, без урахування тарифу оператора газотранспортної системи).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-