МХП за дев'ять місяців сплатив  ₴3,6 мільярда податків

МХП за дев'ять місяців сплатив ₴3,6 мільярда податків

Укрінформ
Агроіндустріальний холдинг МХП за період січень-вересень 2021 року перерахував до бюджетів всіх рівнів в Україні понад 2,7 млрд грн податків та зборів.

Про це Укрінформу повідомили у пресслужбі компанії.

Так, розмір податків МХП до державного бюджету становить 1,333 млрд грн, а до місцевих бюджетів надійшло 1,359 млрд грн податків. Ще понад 925 млн грн компанія спрямувала на виплату єдиного соціального внеску. Загальна сума податків, зборів та внесків склала 3,6 млрд грн.

Як повідомлялося, загальна сума податків, сплачена МХП до бюджетів всіх рівнів за 2017-2020 роки, - склала 15,8 млрд грн, з яких 5,5 млрд грн отримали місцеві бюджети.

Читайте також: МХП впровадив SAP Ariba для взаємодії з партнерами

МХП - вертикально інтегрований холдинг, лідер української аграрної індустрії з акціонерним капіталом і зарубіжними виробничими активами в Нідерландах, на Балканах, а також дистрибуційним офісом в ОАЕ.

Холдинг здійснює основну діяльність у галузях птахівництва, м'ясопереробки і тваринництва. Має один із найбільших земельних банків - близько 370 тис. га.

Холдинг володіє брендами «Наша Ряба», Qualiko, Ukrainian Chicken, Sultanah, Assilah, «Секрети Шефа», Kurator, «Легко!», «Бащинський». Якість продукції холдингу відповідає міжнародним стандартам FSSC 22000, ISO 22000 та BRC Food. Продукція МХП представлена на ринках понад 80 країн світу.

Фото з відкритих джерел

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-