Фонд держмайна продав Косарський спиртзавод за ₴162 мільйони

Фонд держмайна продав Косарський спиртзавод за ₴162 мільйони

Укрінформ
Фонд державного майна України приватизував на аукціоні окреме майно Косарського місця провадження діяльності (МПД) та зберігання спирту ДП «Укрспирт» за 162 млн грн. 

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба Фонду держмайна.

"1 листопада відбувся онлайн-аукціон з приватизації окремого майна Косарського місця провадження діяльності та зберігання спирту ДП «Укрспирт»", - йдеться в повідомленні.

На участь в аукціоні зареєструвалися 8 учасників, які в ході торгів збільшили ціну від стартової, 49,42 млн грн, до 162,0 млн грн. Переможець аукціону тепер має підписати протокол про результати аукціону, укласти договір купівлі-продажу і провести розрахунок, після чого процес приватизації окремого майна Косарського МПД можна вважати завершеним.

Об’єкт приватизації розташований на 9-ти земельних ділянках, загальна площа яких становить 75,73 га. Підприємство має у власності будівлі та споруди загальною площею 22251,6 кв. м, а також приміщення магазинів у селі Косарі та у місті Сміла.

Читайте також: Ковальовський спиртзавод приватизували за понад 23 мільйони

Як повідомляв Укрінформ, із 15 жовтня 2020 року в Україні почалася приватизація підприємств спиртової галузі. Загалом на приватизацію держава виставить 41 місце провадження діяльності, що входять до держпідприємства «Укрспирт», та ще 37 його об’єктів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-