Аукціон з приватизації ОГХК перенесли на грудень

Аукціон з приватизації ОГХК перенесли на грудень

Укрінформ
Фонд державного майна вирішив перенести аукціон з приватизації АТ "Об'єднана гірничо-хімічна компанія" (ОГХК) орієнтовно на грудень 2021 року. 

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба ФДМУ.

"До Фонду держмайна надійшло дві заявки на участь в аукціоні з приватизації АТ «ОГХК», одна з яких не відповідає вимогам чинного законодавства. Оскільки аукціон не може бути проведений з одним учасником, Фонд державного майна визначить нову дату аукціону", - йдеться в повідомленні.

За словами заступника голови Фонду Тараса Єлейка, рішення про визначення нової дати аукціону буде ухвалено під час засідання аукціонної комісії, яке відбудеться 29 жовтня.

«Аукціон може бути призначений орієнтовно на грудень цього року, з дотриманням вимог чинного законодавства. Точну дату проведення аукціону визначить аукціонна комісія», - уточнив Єлейко.

Читайте також: Стартова ціна ОГХК визначена відповідно до міжнародних стандартів - радник із приватизації

Як повідомляв Укрінформ, Кабмін у серпні 2016 року відніс ОГХК до списку компаній, що підлягають приватизації. Аукціон з приватизації неодноразово переносили, востаннє – 31 серпня 2021 року через наявність лише одного учасника. Після цього Фонд держмайна визначив новою датою приватизації ОГХК 29 жовтня. Фонд держмайна сподівається на зростання вартості ПрАТ "Об'єднана гірничо-хімічна компанія" зі стартових 3,7 млрд грн.

27 жовтня консорціум інвесторів, серед яких власник «А Девелопмент» Олексій Баранов та компанія UDP під керівництвом Андрія Іванова, придбав Перший київський машинобудівний завод (колишній «Більшовик») на аукціоні в рамках «Великої приватизації».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-